Bruine rum kopen? Vele verschillende merken bij Booze & Wines!

Er zijn 67 producten.

Item 1-32 van 67 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-32 van 67 in totaal item(s)

Voor een groots assortiment aan bruine rum moet u bij Booze & Wines zijn! De rum zoals wij die kennen floreerde in het Caraïbisch gebied, waar het in populariteit steeg onder de Europeanen -met name de Britten. Bruine rum -ook wel dark rum genoemd- is een ondersoort, net als light rum of gold rum. Het smakenpalet van bruine rum is echter vele malen groter dan dat van light of gold en kan dus ook puur gedronken worden. Bruine rum wordt bovendien veel in de keuken toegepast.

Bruine rum mixen

De rijkdom aan aroma’s van zichzelf wil niet zeggen dat bruine rum mixen een slecht idee is! Sterker nog, het is hier uitermate geschikt voor. Bruine rum komt namelijk met enige regelmaat voor in allerhande cocktails. Ook wordt het wel eens door de warme chocolademelk geroerd, om het dat extra scheutje warmte te geven. En laten we het mengen met frisdranken niet vergeten! Omdat de drank op allerlei verschillende manieren wordt toegepast zijn de mogelijkheden bij het bruine rum mixen nagenoeg eindeloos.

Bruine rum aanbieding

Wilt u profiteren van onze bruine rum aanbieding? Op de website van Booze & Wines worden regelmatig acties gehouden waarmee u onze bruine rum tegen hoge kortingen kunt kopen. Denk hierbij aan gerenommeerde merken als Bacardi, Captain Morgan en Havana, maar dan tegen de laagste prijzen. Deze acties zijn tevens van toepassing op andere dranksoorten, zoals likeuren, wijnen en whisky’s. Houd onze actiepagina dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste prijsverlagingen!