Witte rum kopen? Ruim aanbod witte rum online bij Booze & Wines!

Er zijn 31 producten.

Item 1-31 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-31 van 31 in totaal item(s)

Zoekt u een goede basis voor een gevarieerde mixdrank? Dan heeft u absoluut een goede aan witte rum. Van alle soorten rum heeft deze de minste smaak van zichzelf, afgezien van een algemene zoetheid. Dit maakt het de perfecte katalysator voor een door uzelf geroerd mengsel. Het staat  voornamelijk bekend als light-, blanco-, clear- of silver rum. In ons assortiment vindt u witte rum soorten van verschillende grote merken als Bacardi, Estara en Havana.

Witte rum mixen

Gaat u witte rum mixen? Hier is witte rum namelijk uitermate geschikt voor. Het is een onderdeel van verschillende populaire en lekkere cocktails, zoals een Daiquiri, de ananaspunch en de Mojito. Ook frisdranken zijn erg populair om te mengen met witte rum. Sterker nog, in vele prominente mixdranken zijn witte rum en frisdrank de belangrijkste twee componenten. Tevens wordt witte rum in vele recepten gebruikt, of het nu gaat om schotels, soepen of nagerechten. Kortom, witte rum mixen kan op oneindig veel manieren!

Witte rum prijs

Voor een zeer gunstige witte rum prijs, bent u bij Booze & Wines aan het juiste adres. Onze webwinkel heeft namelijk een zeer groot aanbod en voor ieder wat wils! Uiteenlopende merken betekent dus ook uiteenlopende uitvoeringen. Van bekende labels als die van Bacardi en Old Captain hebben we een aantal voordelige varianten voor u, maar ook de wat exclusievere soorten behoren tot ons assortiment. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online!