Schotse whisky kopen? Single malt en blended verkrijgbaar!

Subcategorieën

Er zijn 218 producten.

Item 1-32 van 218 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-32 van 218 in totaal item(s)

Van Schotse whisky, of ‘Scotch’, werd voor het eerst melding gemaakt in 1494. Over de eeuwen heen is het land bekend komen te staan voor de productie van deze sterke drank die gemaakt is van gerst, mais, rogge en tarwe. Bij Booze & Wines kunt u kiezen uit verschillende blended whisky’s van verschillende merken en van single malt merken afkomstig van alle verschillende hoeken van het land. Proef van onze Schotse whisky en waan u in de heuvelrijke Hooglanden!

Schotse whisky merken

In onze webwinkel vindt u een grote variatie aan Schotse whisky merken. Onder de Schotse blended whisky treft u onder andere Antiquary, Ballantines en Glen Talloch. ‘Blended’ wil zeggen, zoals de term al aangeeft, dat er verschillende typen whisky door elkaar worden gemengd, soms met additieven als kleurstof, aroma’s en ethanol. Tussen onze Schotse whisky merken bieden we u naast blends ook single malt whisky’s.

Schotse single malt whisky

De tegenhanger van de Schotse whisky blend is onze Schotse single malt whisky. Dit betekent dat het een whisky betreft die afkomstig is uit één distilleerderij en dus niet gemixt is met andere varianten of merken. De smaak van deze whisky’s is vaak wat meer uitgesproken omdat distilleren van single malts in een koperen ketel gebeurt. Geografisch gezien wordt er onderscheid gemaakt in de gebieden waar de single malts geproduceerd worden; de meesten komen uit de Speyside regio in de Highlands. Deze whisky’s vindt u ook in ons aanbod terug; geniet nu van de traditionele smaken van onze Schotse single malt whisky!

Schotse whisky kopen

Wilt u Schotse whisky kopen? Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u uw bestelling online plaatsen. Wilt u, letterlijk en figuurlijk, uw horizon wat betreft whisky’s betreft aanzienlijk verbreden? Probeer dan ook eens onze whisky’s uit andere delen van de wereld, zoals Nederland, Taiwan en de Verenigde Staten! Hoe specifiek uw smaak ook is, elke whiskyliefhebber kan bij ons zijn/haar hart ophalen!