Sambuca kopen? Vele merken in de webwinkel van Booze & Wines!

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Sambuca is een volledig heldere Italiaanse anijslikeur die een alcoholpercentage van 40% bevat. Ook zijn er etherische oliën, zoethout en andere kruiden in verwerkt. Op traditionele wijze wordt een sambuca geserveerd in een glas met drie koffiebonen. Deze symboliseren gezondheid, rijkdom en geluk voor de drinker. Als u uw sambuca kort flambeert, zorgt dat voor een mooie ronde, dikke smaak. En u kunt er andere smaken, zoals mandarijn, aan toe te voegen.

Sambuca Molinari

Hoewel het al in de negentiende eeuw werd gedronken, is de standaard voor Italiaanse sambuca in 1945 gezet door Molinari. Na deze herintroductie steeg de likeur gestaag in populariteit onder de levensgenieters. Ook in Nederland heeft deze drank een grote naam gemaakt. U kunt in onze webwinkel kiezen uit verschillende sambuca Molinari varianten, waaronder een koffie likeur.

Sambuca mixen

Wilt u uw sambuca mixen met een ander smaak? Deze likeur laat zich perfect mengen met vruchtsmaken zoals mandarijn maar ook ‘on the rocks’ is zeer populair. Ook is het uiterst smaakvol om sambuca aan te lengen. En we mogen koffie ook niet vergeten te suggereren! Daarnaast kunt u het ook goed combineren met koude dranken zoals (sinaas)appelsap, grenadine of cola. Om het experiment van sambuca mixen geheel aan u over te laten vindt u in onze webwinkel allerlei verschillende frisdranken.

Sambuca kopen

Wilt u een fles sambuca kopen? Dan kunt u bij ons online uw bestelling plaatsen. Als u dit tijdig doet, heeft u de likeur de volgende werkdag al in huis! U heeft bij ons een ruime keuze aan merken, zoals Di Antonio, Isolabella, Luxardo en Molinari niet te vergeten. Naast sambuca’s vindt u in ons assortiment nog vele andere buitenlandse likeuren. Heeft u vragen over onze sambuca’s of een andere drank? Onze hulpvaardige klantenservice behandelt ze graag!