Korenwijn kopen? Shop nu voordelig online bij boozewines.nl

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Korenwijn 

Korenwijn is een jenever variant die minstens 51% moutwijn bevat. Het wordt gestookt uit diverse granen, namelijk gerst, rogge en maïs. Door het te rijpen op een eikenhouten fust krijgt het een zachte, uitgesproken smaak. De eerste ‘Corenwyn’ verscheen in 1883 bij destillateur Lucas Bols in Amsterdam, een stokerij die sinds 1575 bestaat en geldt als de oudste ter wereld. In de webwinkel van Booze & Wines kunt u kiezen uit verschillende varianten van Bols’ Korenwijn, evenals vele andere merken.

Korenwijn Jenever

Korenwijn jenever is een drank die zich onderscheidt van jenever en geheel op zichzelf staat dankzij de specifieke samenstelling. De meningen verschillen sterk over de temperatuur waarop korenwijn genuttigd zou moeten worden maar de meeste kenners gaan uit van licht gekoeld tot kamertemperatuur. Zo komt het moutwijn- en jeneverbosaroma beter tot zijn recht. Ook de vele klassieke jenevers vindt u bij Booze & Wines. Heeft u vragen over onze korenwijn jenever? Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Korenwijn Zuidam

Ook voor korenwijn Zuidam bent u bij Booze & Wines aan het juiste adres. Zuidam Distillers werd in 1975 te Noord Brabant in het leven geroepen door Fred van Zuidam. De korenwijn Zuidam wordt gerijpt op nieuw Amerikaans eiken en heeft een alcoholpercentage van 38%. Deze korenwijn staat bekend om zijn zoete, fruitige smaak. De flessen worden geleverd met een authentiek label dat met de hand beschreven is. De korenwijn Zuidam flessen zijn tevens voorzien van een fraaie rode lakzegel.