Retourbeleid
Share Wines hanteert een zichttermijn van 14 dagen. In de zichttermijn kunt u zonder opgaaf van reden uw bestelling retourneren. De zichttermijn gaat in op de dag van ontvangst van bestelling.
Binnen de zichttermijn retourneren is alleen mogelijk met originele verpakking, onbeschadigd en onbevuild.
Retouren dienen compleet te zijn. Als blijkt dat er producten ontbreken wordt uw retour niet in behandeling genomen. 
De pakbon moet altijd mee gestuurd worden anders wordt uw retour niet in behandeling genomen.
Als u een product retour stuurt krijgt u geen vervangend artikel. Een nieuw product kunt u via de webshop opnieuw bestellen. Indien u een verkeerd artikel of een artikel met een fout heeft ontvangen moet deze altijd terug. Alle retourkosten zijn voor ons als winkelier. Schade aan ontvangen artikelen binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling melden via e-mail of telefoon. Het is niet toegestaan artikelen na de zichttermijn te retourneren, tenzij het een garantie betreft.

Hoe kunnen de artikelen retour?
Artikelen kunnen zelf teruggestuurd worden via PostNL naar ons adres Rigaweg 5 9723TE Groningen.

Retour binnen of buiten garantieperiode
Wilt u een defect artikel retourneren op basis van een gegronde reden, dan zijn alle kosten binnen de garantietermijn voor Share Wines.

Verwerkingstijd
Share Wines hanteert een verwerkingstijd van 5 werkdagen. Na verwerking van uw retour zult u geïnformeerd worden over de status en verdere gang van zaken. Wij streven er naar om het door u betaalde bedrag binnen 7 á 14 dagen terug te storten met een maximum van 30 dagen. Bij een retour binnen de zichttermijn wordt het gehele bedrag inclusief de verzendkosten teruggestort. Let op, dit geldt alleen als het product in de originele verpakking en ongebruikt / onbeschadigd retour is gestuurd.

Facturen
Het is niet mogelijk om uw adresgegevens te wijzigen op een bestaande factuur.
Zakelijke klanten ontvangen bij bestelling geen factuur maar een pakbon.
Een factuur is later opvraagbaar via info@sharewines.nl.